Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Një tjetër vend hap kufirin për Shqipërinë!

Një tjetër vend hap kufirin për Shqipërinë!

Disa vende evropiane kanë hapur kufirin me Shqipërinë për personat e vaksinuar. Së fundmi Hungaria do të lejojë personat e vaksinuar të hyjnë të lirë pa iu nënshtruar kufizimeve. Njoftimi:

“Që nga 10 qershori 2021, marrëveshja midis Shqipërisë dhe Hungarisë për njohjen reciproke të certifikatave të imunizimit hyn në fuqi. Sipas kësaj marrëveshjeje, shtetasit shqiptarë dhe hungarezë, të cilët mbajnë një vaksinim kundër certifikatës Covid-19, mund të hyjnë në territoret e Shqipërisë dhe Hungarisë pa iu nënshtruar kufizimeve pandemike.

Më parë Spanja dhe Franca njoftuan se shtetasit shqiptarë të vaksinuar me vaksinat e miratuar nga EMA do të mund të hyjnë të lirë në këto vende./L.F-dritare.net