Na ndiqni edhe në

Udhëtim

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me ne 10 vendet e preferuara!

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me

Cassie De Pecol, vajza 27-vjeçare amerikane është e bindur se ka kaluar shumë paraardhës dhe që ka hyrë në rekordet Guines, do të pyesni veten pse? Sepse është e para grua (e para amerikane), që ka dokumentuar udhëtimin e saj në çdo shtet sovran. Është edhe më e reja që ka bëra një gjë të tillë dhe më e shpejta në vetëm 18 muaj dhe 26 ditë ka vizituar çdo shtet sovran të botës.

Në botë janë 196 shtete sovrane dhe Cassie i ka vizituar të gjitha, por këto janë sipas saj 10 vendet që duhen vizituar patjetër.

Mongoli

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me

Butan

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me

Maldive

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me

Vanuatu

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me

Pakistan

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me

Oman

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me

Tunizi

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me

Perù

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me

Costa Rica

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me

SHBA./K.C/dritare.net

27 vjeçarja që ka vizituar e vetme gjithë botën, ndan me