Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

Ja çfarë problemi shkakton diabeti te marrëdhëniet seksuale!

Ja çfarë problemi shkakton diabeti te marrëdhëniet

Diabeti është një nga sëmundjet shëndetësore që po rritet me ritëm të shpejtë. Komplikimet nga kjo sëmundje përfshijnë dëmtimin e zemrës, sulmet e trurit, dëmtimin e nervave, problemet me këmbë, etj.

Por ekziston edhe një efekt më pak i njohur anësor i diabetit, problemet me ereksion, ju nuk mund të dëshironi apo ta shijoni aktivitetin seksual. Pse ndodh kjo? Sepse sëmundja shkakton qarkullim më të dobët të gjakut dhe humbje të sensacionit në organet seksuale.

Pra, meshkujt e diagnostikuar me diabet mund të kenë probleme me mbajtjen e ereksionit, që ndryshe njihet si disfunksioni erektil. Ky fenomen është edhe më i shpeshtë te meshkujt të cilët pinë duhan dhe kanë dëmtim të enëve të gjakut apo të nervave./L.F-dritare.net