Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Vakancat në SPAK/ Sot u intervistuan 8 kandidatë, 3 dërgohen për kontroll pasurie!

Vakancat në SPAK/ Sot u intervistuan 8 kandidatë, 3 dërgohen

Tre fituesit për vendet vakante në SPAK janë Ols Dado, Anita Jella dhe Ndini Tavani. Këta të fundit janë 3 prokurorët emrat e të cilëve janë dërguar për kontroll pasurie. Nëse ndonjëri prej 3 prokurorëve ka probleme me pasurinë, do të verifikohet i 4-ti në listë.

Renditja përfundimtare e 8 kandidatëve për prokuror në Prokurorinë e Posaçme pranë SPAK:

1.Ols Dado

2.Anita Jella

3.Ndini Tavani

4.Bledar Maksuti

5.Kreshnik Ajazi

6.Pali Deçolli

7.Albert Kuliçi

8.Sonila Muhametaj

/dritare.net