Follow us on

Bota

The emergency worker describes the horrific scene: Here's how I found Caroline after the murder!

The emergency worker describes the horrific scene: Here's how I found

Vassilis Pistiolis, a member of the emergency team in Greece was among those who went to rescue Caroline, on the night of the serious crime at her home in Glyka Nera.

The savior reconstructed the horrific scene that shook all of Greece, as it was the husband of 20-year-old Babis Anagnostopoulos who took the life of his wife asleep.

The brutality that characterizes the commission of the crime is reflected in the autopsy that reveals drowning for six minutes and several other injuries, but it is also focused on the words of the savior, one of the first people to see Caroline's body and her 11-month-old baby next to her.

"The baby seemed to be in good health. The police informed EKAB (National Emergency Center) that there was a girl in that house, who is unconscious. So, me and a police officer went into the house to see the girl. I remember "That the house was a small building, we went up to the second floor through the internal stairs. When we got to the bedroom on the second floor, I saw a girl lying on the bed face down, with her right hand half folded." , says Vassilis Pistiolis, while adding that according to him this was a deliberate and organized murder.

The creepy details continue below:

"Pashë disa pika gjaku në çarçafin që ishte në lartësinë e kokës. Menjëherë pasi dola nga shtëpia, informova policinë se vajza nuk kishte shenja jete dhe ne pritëm që polici të vinte dhe të merrte përsipër incidentin. Pasi erdhën dhe na pyetën për një orë, na lanë të lirë.”

Ju kujtojmë se në deklaratën e fundit ku tregon se si e vrau të shoqen, piloti tha:

"Caroline ishte duke fjetur me fytyrë poshtë dhe ana e djathtë e fytyrës ishte mbështetur në jastëk. Unë u shtriva pranë saj duke u përpjekur t'i thosha se ajo që i bëri Lydia-s ishte shumë e keqe. Ajo as që donte të më dëgjonte. Më tha të largohesha dhe të merrja Lydia-n me vete. Kur ajo ishte shtrirë me fytyrë poshtë, unë hipa sipër saj duke u përpjekur ta bëja të më dëgjonte. Ajo po përpëlitej që të më largonte, por sa më shumë që ajo lëvizte, aq më shumë e shtyja sepse gjithçka që dëshiroja ishte që ajo të më dëgjonte. Pjesa e përparme e fytyrës së saj, domethënë, goja, hunda dhe sytë e saj ishin të ngjitura në jastëk. Unë nuk e mbaj mend nëse në atë moment e shtypa kokën me duar, por mendoj se po e shtypja me peshën e trupit tim. Ndërsa po e shtyja i thashë 2-3 herë: "Nuk do ta godasësh më të voglën.” Kjo duhet të ketë zgjatur për rreth pesë minuta, derisa e kuptova që Caroline kishte ndalur.”, tha ai./KC/dritare.net